Force werd opgericht in 1984 en is een producent en exporteur van professionele tools.

Vanaf het begin, richt zich op de productie van professionele handgereedschappen, zoals impact sockets, bits, accessoires, schroevendraaiers, moersleutels enz. Alle producten gebaseerd op DIN-norm en meestal meer dan DIN.

Met een breed scala van producten, is force in staat om klanten te voorzien van verschillende soorten gereedschap sets in verschillende maten die aan hun behoeften voldoen.

We zijn er trots op, maar niet verwaand. Force houdt toezicht op de snel veranderende markten, voorziet in de ontwikkeling van professionele tool industrie en maakt snelle reacties. Deze geest van het zoeken naar concurrentievoordeel wordt getoond, niet alleen in producten, maar ook in de organisatie.

Continu verbeteren van de kwaliteit, varieteit, logistiek en bracht service dramatische groei van de afgelopen paar jaar. FORCE is uitgegroeid tot een betrouwbare naam. Force bouwt ook op lange termijn en sterke zakelijke relaties met klanten over de hele wereld. In de toekomst zullen we volharden in ons geloof en belooft: Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Eerlijkheid en service te maken van het succes aan de hand.

Bekijk onze webwinkel met Force artikelen aan de linker kant.

Handelsonderneming Bogaert

Vondersestraat 39
5961 JR Horst

06 - 19 20 81 96

KvK: 14106911
BTW: NL 160080332

info@SterGereedschap.nl
Onze sites

Bekijk ook eens onze andere sites

www.SterOnderdelen.nl
Onderdelen voor uw
oldtimer Mercedes

www.SterAccu.nl
Accu voor uw auto of motor
U kunt bij ons betalen met